Thursday, September 10, 2009

looking for sampin @Suria, KLCC

before aku start buat discussion note (semalam meeting with SGM, CS PCSB) aku nak update blOg dulu lah. tadi g jalan2 kt bawah office aku tu. hitam putih je decoration tahun ni. tahun lepas ade pondok2 siap ade grOup buat show lagi kat pondok tu. konon2 nak cari sampin songket. kaler putih silver cantik!! harga RM100++ tapi nipis jek. Aku x tau la stended harga sampin sebab x pernah beli. tambah2 yang jenis sOngket ni.


dah 2 hari aku x bebuke kat rumah. g bebuke kat Royale Chulan and surau T3. tapi hari ni berkesempatan. mujO Astro dah boleh tengok ehehehe~~ esOk Insya Allah bebuke with officemates plak.

P/S: baru aku nak sedar dari mimpi, dah ade yang simbah air sebaldi. Thanx-a-lot yaa!! :)

5 comments:

  1. Salam perkenalan..
    Pergh..Beli sampin kat KLCC tu..

    ReplyDelete
  2. ani: bkn aku hok nk beli :P
    zool: ade orang lain yg kaya..not me hehe. slm perkenalan jgk :)

    ReplyDelete