Friday, September 4, 2009

adik angkat Annie :)


Hari ni 4 September 2009. Mood Program Sentuhan Kasih di organisasi tempat aku cari makan. kebetulan semalam otw back to our lovely hOme, this lil kid bediri betul2 depan aku. saja aku biarkan die berdiri. biarkan..biarkan..aku juga begitu dulu :) kakak2 mu ini juga letih dik :D kata Annie, "supo muko adik mung hok Program Sentuhan Kasih tu". haha! wuteva la Annie.
Aku ngan Annie bejaye snap a few of his pic. curi2 tentunya. maaf ya bang..kak..anakmu ini cumil banget. he looks innocent, cute, muka baik dan control macho tentunya ahaks! :P
p/s: tiada kanak2 yang tidak cumil. smue bayi dan kanak2 punya kecumilan yang tersendiri. jangan musnahkan kecumilan anak2 anda ;)

10 comments:

  1. mmg cumil en_me..msk LRT die tgk cermin pebetul rambut die. cOmel giler ehehe

    ReplyDelete
  2. demo, ikutkan meme nk bwk blk umah bui make
    tp tkut esok jd headline paper plak
    buat malu mak bapak ambo jah hahaha!!!

    ReplyDelete
  3. kanak2 takde dosa
    tu yg kita suke tgk kan wak....

    ReplyDelete
  4. asal ko promote adik aku sampai masuk blog ni..ni kena bayar komisen kat aku ni..bakpo dok letak gamba dia hok ngango tu huhu

    ReplyDelete
  5. okes mung letak doh.dok pasan hehe

    ReplyDelete
  6. ahahaha!! Annie. cOmey adik mung hokni. nati mung update Sentuhan Kasih tu. mug kata lg cOmey dr Hafizul tu ;)

    ReplyDelete
  7. saudari; please don't do this thing again in future macam pervert ambil gambar;not proper since you r women.so, please behave.

    1malaysia!

    ReplyDelete