Friday, June 12, 2009

Sungguh Aku Bosan!!



sehari teperap kat Awana, rasa cam setahun! bangun kul 9 - paling lama aku boleh tahan begulung lam selimut - then mandi and order room service - cheesy omelette. served with baked potato and grilled tomato. sedap!!

ni la Sao Hao and Ho Sang


seda2 dah tengah hari. dOk main2 ngan cenel tibi yang x brape bes cenelnye tebukak ntv7. ingat lagi Ho Sang, Ho Man dan Sao Hao? yeah!! The Good Old Days! tapi masa aku tengok Ho Sang si hero x kuar..

ini plak Roger Federer *blush*blush*

baru nak tido tebukak plak cenel Star Sports plak dah..dokumentari pasal Roger Federer *wink* i luv his hair and eyes. his smile? Nadal's is better *wink* lagi. ahaks!

~~ woowoowooo ~~


baru lepas nonton Nur Kasih..pasni nk review file Bank Guarantee and dokumen tadika lah. bia tidO lambat..sebab aku nak bangun lambat. at least xyah tekebil2 sorang2 dalam bilik *sigh*
*all pictures were taken frOm google image*

8 comments:

  1. ye, me dah jumpe federer live in person last year kat klcc masa ada tournament .. ko bosan? katerr double is trouble.. ekeke

    ReplyDelete
  2. cian kn k/ina..sedey tau..sOrang2 kt Awana neh T_T

    en_me..seronot kn blh jmpe Federer. tu yg tekezut tgk kt blog en_me tu ehehhe. double mmg trouble. dats y i'm single. simple but boring. ahahhaa!!!

    ReplyDelete
  3. cepatnyer reply.. ekeke lagikks

    ReplyDelete
  4. dh kata bosan..dok dpn pc je la kejenye

    ReplyDelete
  5. tu la aku nk g ari tu mu dok wi

    ReplyDelete
  6. bkn x wi annie..aku xdop keto nk bowok mung jale2

    aku pn maing basikal jah ngan budok2 tu

    aku se mung abih pitih maghi kerteh ni ;)

    ReplyDelete
  7. yon, kak iza pun tengah buhsan gak hehe.

    p/s: kak iza dah car kat speedy, depa kata habih, tak mai lagi, takdak stok :(

    ReplyDelete